Chatbox (összes üzenet)


bullet Jey
2018.december.14 - 07:29:52
A végén a srác elmesélte az iskolaorvosnak a legutóbbi ilyen ufótámadást, mire az orvos leteperte. Szerencsére a srác legjobb barátja észrevette, és kihívta a rendőrséget, a dokit meg letartóztatták.
És itt jött egy csavar, ami adott egy olyan mély értelmet a történetnek, amit yaoi mangától nem vártam volna. De most nem tudom, hogy spoilerezzek-e, vagy ennyiből már lehet-e sejteni a végét... Ha valaki ráismer esetleg le tudná írni a szerzőt és a manga címét? Csak annyira emlékszem még, hogy egy oneshotokból álló kötetben volt.
bullet Jey
2018.december.14 - 07:29:38
Azon gondolkodtam, hogy valaki nem csak kitalálta és megrajzolta ezeket a beteg dolgokat, hanem egy kiadó pénzt is fektetett bele, és kiadta
Én is olvastam egy hasonló kategóriájú mangát, illetve az elején azt hittem, hogy azt is egy hasonlóan beteg mangaka alkotta,de a végén mégis pozitív értelemben sokkolt,bocs, ha ez így most offtopic lesz...
Egy iskolás srácról szólt, aki alsós középiskola óta kezdett ufókat látni. Rajta kívül senki más nem látta őket, és nem is hittek neki, mikor elmesélte, hogy őt pedig többször, néha többen is megkörnyékezték és testnyílási "vizsgálatokat" végzetek rajta (ilyen sok csápos-lábas-karos akármik, amiket el tudtok képzelni, nem részletesen bemutatva.)Nem vagyok vevő az ilyen dolgokra, de érdekelt, hogy akkor most léteznek ezek az izék vagy nem.
bullet Leenah
2018.december.14 - 01:22:56
Hűha, ez nagyon durva! Már a leírás alapján levesestányérnyira nőttek a szemeim!
Tényleg hogyan tudnak ilyeneket kitalálni. Ráadásul milyen kis csalfák, hogy egy vonzó borítóval altatják el a gyanútlan olvasó éberségét.
bullet monccsa
2018.december.13 - 23:53:05
Az igen. Csoda, hogy végig tudtad olvasni. Én már a leírásod alapján kiégtem.
bullet nimfa
2018.december.13 - 22:42:10
Ez a bogaras dolog borzalmas lehetett Nekem egy fantasy yaoihoz volt egyszer szerencsém, amiben a főszereplőt elkapták az ellenséges kétlábú vaddisznók. Vmi varázsszerrel elerték, hogy képes legyen gyereket szülni, majd kezét-lábát levágták és utánna sorban meghágták. A csúcs az volt hogy a saját végtagjaival etették. Csak azért olvastam végig hogy megtudjam megmenekül-e, de a tesója öli meg a végén hogy megszabadítsa. nem tudom hogy tudnak ilyen dolgokat kitalálni... Amúg azért kattintom rá mert nagyon jó volt a boritója, leírás pedig nem volt hozzá x)
bullet Leenah
2018.december.13 - 02:51:15
Abszolúte jobban!
bullet monccsa
2018.december.13 - 02:40:08
Mondjuk azt, hogy nem félre írtad, csak kódoltad. Így mindjárt jobban néz ki nem?
bullet Leenah
2018.december.13 - 00:53:25
Áááá, az utolsó mondat de ronda lett. Pedig mindig elhatározom, telefonon nem pötyögök.
bullet Leenah
2018.december.13 - 00:51:11
Az biztos, a sokkolás abszolút megvolt. De nem volt ám komoly, tényleg csak poénkodtunk.
Dr a oneshot naeyon ült.
bullet monccsa
2018.december.13 - 00:16:03
Egy dolog tuti azzal a bogaras mangával kapcsolatba. A cél az volt, hogy lesokkoljanak vele mint írtad és, hogy lássák hol az a bizonyos határ amit már nem bírsz. Nos, a sokkolás bőven meg volt, így elérte a célját az aki küldte.
bullet Leenah
2018.december.12 - 23:01:40
Nekem is rögtön az ugrott be, hogy a mangaka minden bizonnyal nagy kafka rajongó lehet. Egyébként én is kerülöm az effèle dolgokat, megnèzem a borítót, elolvasom az ismertetőt. Ezt a o eshotot kimondottan mutatták nekem, sokkolási célzattal.
Amúgy mindenevő vagyok én is mangák terén, a durvább dolgok sem riasztanak, de az ilyen bogaras cuccok elég rendesen ki tudják verni a biztosítékot.
bullet monccsa
2018.december.12 - 02:41:07
Jesszus! Bogár? Hát igen, én férfiakat is megszégyenítően perverz és nyílt vagyok, de a bogarat inkább undorítónak találnám. A manga készítőének furcsa ízlése és gondolkodása volt az tuti. Hmm, nem nagyon tudnék neked olyan mangát mondani az eddig általam olvasottak között ami kicsapta volna a biztosítékot. Még a nagyon brutális jellegűek is bejönnek. Sőt... Pl.: a Killing Stalking egy nagy kedvencem. Bár ha találkoznék bogaras BL-el az nem lenne a kedvencem. Tényleg jó lenne tudni kinek milyen szörnyű tapasztalata volt már. Hátha tanulunk belőle.
bullet alena
2018.december.12 - 02:24:12
Szia Brrr! Az már tényleg meredek lehetett, nagyon kaffkás. Nekem eddig sikerült elkerülni az ilyen sokkot, mindig megnézem letöltés előtt az ismertetőt/ tartalmat. ;)
bullet Leenah
2018.december.12 - 01:54:27
Dehogyisnem!
Akadt már a monitoromra olyan manga, amit sikítva dobtam el.
Tényleg, ha már extrém bl mangák, csajszik, fiúk benneteket milyen manga ütött ki, sokkolt a legjobban?
Kezdem én, ha már felhoztam.
A címére már nem emlékszem, egy oneshot volt,
még Shiemy mutatta nekem (titokban még mindig készülök ám a viszonzásra ), valami irdatlan randa bogár kekszelt benne egy srácot, egyszerűen fertelmes volt.
bullet monccsa
2018.december.12 - 01:27:14
Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fognak. Ha BL-ről van szó, akkor minden jöhet. Nem nagyon tudnátok olyat mutatni ami nem jönne be.
bullet Leenah
2018.december.11 - 23:59:18
Szia, monccsa! Köszönjük szépen mégegyszer.
Mindig örülünk a visszajelzéseknek, legyen szó egy sima kösziről vagy hosszabb kommentről, sőt a negativ visszajelzéseknek is (bizony, még azoknak id) , mert segítenek abbsn, hogy jobbak legyünk.
Az újdonságok reméljük tetszeni fognak!
bullet monccsa
2018.december.11 - 16:50:41
Szia Leenah. Továbbra is meg fogom köszönni a munkátokat, mert így illendő ha valaki keményen dolgozik. És így meg, hogy ettől boldogok vagytok meg pláne. Jesszus tök izgatott lettem az újdonságokat olvasva. Már alig várom.
bullet Leenah
2018.december.11 - 03:13:19
Szia! Jó látni, hogy nemcsak én szoktam éjszakai bagoly lenni az oldalon.
Nagyon szívesen és én is köszönöm, remélem tényleg így lexz.
Neked is legyen nagyon szép napod!
bullet alena
2018.december.11 - 02:29:33
Szia Leenah, köszönöm a választ!
Remélem sikerült túljutnod a rossz dolgokon, és ezentúl csak csupa jó történik majd veled! Legyen szép napod! :)
bullet Leenah
2018.december.10 - 21:01:30
A Guy Like-al picit más a helyzet, annak folytatása az én hibámból késik. Sajnos eléggé összeszaladtak a dolgaim, nem túl kellemes dolgok, elég sok rossz történt velem az elmúlt időszakban, emiatt nem tudtam annyi időt fordítani a munkáimra, illetve azt a kevéske szabadidőmet be kellett osztanom, s mivel más mangákkal jobban el voltam maradva, azokra koncentráltam, a GL picit háttérbe szorult.
Vannak kész fejezetek belőle, igyekszem átnézni és leadni őket szerkesztésre, ami azt jelenti, hogy nemsokára lesz friss GL-ből is.
bullet Leenah
2018.december.10 - 21:01:19
Alena, szia!
Neked is nagyon szépen köszönjük!
Remélem, Akuma nem haragszik meg, hogy ha már ennyire benne vagyok az írásban, a By My Side-ról is én nyilatkozom. Bár nem az én projektem, de szorgalmas olvasója vagyok, így én is figyelem a friss megjelenéseket. Ami, én úgy tudom, egyelőre várat még magára angolul, ezért nincs nálunk sem friss fejezet belőle, de amint meglesz az angol szken, biztos vagyok benne, hogy Akuma azonnal nekilát.
bullet Leenah
2018.december.10 - 20:46:27
monccsa, szia!
Nagyon szépen köszönjük a szép szavakat, nagyon jólestek, azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom.
Örülök, hogy sikerült kellemes perceket szerezni a munkáinkkal és ezúton köszönöm meg neked a kommentjeidet, mindig nagyon örülök nekik.
Ígérem, a jövőben is szorgalmasan dolgozunk majd, hogy minél hamarabb hozhassuk friss fejezeteket és hamarosan lesznek majd újdonságok is, remélem tetszeni fognak majd.
bullet Leenah
2018.december.10 - 20:38:25
Bellakutya: A Yarichin animének kérdéses, mikor lesz folytatása. A kiadott rész csak egy OVA, melynek folytatása nagymértékben függ ennek a sikerétől. Ennek fényében a Yarichin folytatása egyelőre még a jövő zenéje, nem hinném, hogy a közeljövőben várható lenne.
bullet alena
2018.december.10 - 19:31:59
Hai! :)
Én annyira örülök, hogy ráakadtam erre az oldalra! Azt különösen értékelem, hogy itt nemcsak online lehet nézni, hanem letölteni is lehet , így akkor is van mivel elfoglalni magam, ha nincs Wifim. Egy-két jó manga mindig átsegít a hosszú hajnalokon, és ezért nagy köszi nektek! :)
Sok kedvencem van a most futók között is.:)
És lenne egy közvetlen kérdésem Akumához és Leenah-hoz. A By My Side-nak és a Guy Like You-nak mikor várhatóak a folytatásai? Utána guglizhatnék persze, de Ti biztos naprakészebben tájékozottak vagytok a témában mint én.
Lényeg, ami lényeg, köszönet a munkátokért! :)
bullet monccsa
2018.december.10 - 15:00:00
Sziasztok. Én teljesen meg vagyok elégedve az oldalon dolgozók munkájával. Ti vagytok az egyedüli oldal akik rendszeresen és ilyen gyakran hoztok nekünk frisseket. Mellesleg úgy gondolom, hogy egy cseppet sem rosszvaz itt felrakott mangák animék fordításának minősége. Egyszer sem tapasztaltam problémát és nem hazudok ha azt mondom, hogy nagyon hálás vagyok nektek. A ti munkátok nélkül nagyon sok mangát és animét nem tudtam volna elolvasni/ megnézni. Már pedig a magamfajtának akik nem tudnak angolul lehetetlenség lenne nélkületek és más hasonló oldalnak nélkül hozzájukjutni. Pont ezért van az, hogy mikor letöltök vagy megnézek egy mangát vagy animét, meg is köszönöm azt.
bullet Bellakutya
2018.december.09 - 21:40:26
Sziasztok! A Yarichin Bitch-bu-nak mikor lesz kész a többi része?
bullet Leenah
2018.december.09 - 20:36:58
A projektjeinket igyekszünk úgy összeválogatni, hogy mindenki találjon kedvére valót. Ki ezt a műfajt szereti, ki azt, próbálunk mindenféle igénynek eleget tenni.
Örülök, hogy azért sikerül neked is találnod kedvedre valót nálunk.
bullet Leenah
2018.december.09 - 20:36:41
Annak örülök, ha nem erre az oldalra gondoltál, viszont nem kellene általánosítani. Azért mert valahol, valami úgy van, nem törvényszerű, hogy máshol is úgy legyen.
Az sem igaz, hogy senki nem szereti a kritikát. Ebben sem kellene általánosítani. Nagyon sok szerző, fordító, szerkesztő örül a kritikának. Természetesen vannak, akik nem bírják a negatívumokat, de azt hiszem, aki szerzőségre, egyéb hasonlóra adja a fejét akár hivatásként, akár csak hobbiból, el kell fogadnia, hogy pályafutása során fog kapni hideget és meleget is.
Sajnálom, hogy néhány rossz tapasztalat ennyire elvette a kedved, de szerintem azért meg kellene próbálni elfelejteni ezeket a rossz emlékeket, és kicsit nyitottabbnak lenni mások felé, mert azokat a szerzőket, stb. viszont akik - mondjuk úgy - "vétlenek", bánthatja ha mások "hibája" miatt ők "bűnhődnek".
bullet IrisFlo
2018.december.09 - 17:06:16
Fèlreértés elkerülése végett nem erre az oldalra gondoltam speciel. Úgy az egèsz kultúrkörre ebben a témában. Senki se szereti a kritikát. Ezt elfogadom. Az èn életemnek sajnos mindennapi rèsze az emberek megítélése. Ez a munkám főtevèkenysége. Azonban az nem feltétlen rossz, ha valamire azt írom ROSSZ. Után a ki is fejtettem. Stílus, hanyagság stb. Nem ìrtam csúnya szót. Csak az írónak nem tetszett. Ennyi. Utána mondták h az egyik admin barátja. Persze megértem, de azóta nagyon ritkán szólok hozzá. Az itteni fordítások szerintem jók. Az írásokat annyira már nem követem. Magyarázkodni lehetne nap estig, de az igazság az hogy van egy-két kiemelkedő a töbni leves.
A mangák nagyon szèpek, de a manhwakat kifejezetten utálom. Kicsit olyan számomra mintha rám lenne erőltetve. De az anime fordítások ès azok felkerülésének gyorsasága minden elismerésemet kivívták.
bullet Leenah
2018.december.09 - 16:32:16
Minket speciel nagyon elszomorít, hogy ennyire megcsappantak a kommentek, a visszajelzések, emiatt bennem személy szerint is felmerül, hogy egyáltalán van-e értelme a szabadidőmet feláldozni olyasmire, amit konkrétan alig értékel valaki.
Természetesen senkit nem lehet kommentelésre vagy értékelésre kényszeríteni, nem is kőtelező, viszont nekünk, akik a lelkünket kitesszük azért, hogy az olvasók színvonalas munkákat vehessenek kézbe, igenis sokat számít.
Csupán ennyi értelme van a csillagoknak, az értékelésnek és a kommetelésnek.
Oldal:  [1] 2 3 ... 187 188 189