Hogu Ha Gyeongsoo

Hogu Ha Gyeongsoo ch.58
Szerző Akuma
Leírás Mangaka: Im-aeju
Műfaj: Yaoi, dráma

Yul áthívja magához néhány régi haverját.

Fordította: Akuma
Szerkesztette: Akuma
Kép
Fájlméret 12,38 Mb
Dátum 2019.április.26 - 16:30:03
Letöltések 310
Letöltés
Értékelés
 10.0 - 13 szavazat 

Hozzászólás

2019.április.26 - 17:04:35
Hozzászólás: 184
Na neee. Újra meg akarja tenni azt amit régen is? Elmebeteg állat ez a Yul. Soha nem tanul, és olyan eszközöket használ amivel nem hogy nem nyeri el Gyeongsoo bizalmát, de még mélyebbre taszítja saját magát. És még csak fel sem fogja az idióta. Mindig azon rágódik mi lehet a baj és miért nem bízik benne Gyeongsoo. Te vagy a ba seggfej...
Köszönöm a friss részt. Csak remélni merem, hogy nem ismétli meg azt amit már lkövetett.


Válasz erre
2019.április.26 - 18:22:26
Hozzászólás: 135
Nem értem. A francért nem tud nemet mondani?! Küzdhetne is, ha nem akarja ezt az egészet. Kezdem azt hinni, hogy élvezi, ha megalázzák, ez esetben nincs mit tenni, Yul a "gazdája". ~ Köszi!

Válasz erre
2019.április.27 - 07:23:24
Hozzászólás: 125
Azt ugye nem kell elmondanom Akuma, hogy mennyire hálás vagyok a gyors feltöltésekért, nagyon szuper vagy, köszönöm szépen! :)
Ezzel a "köszönömmel" már rég adósod v.ok, bocsi.
...és engem most meg fognak kövezni, de én tényleg egyre jobban sajnálom Yult, (basszus az az arc, azok a szemek!!!) * közben kezeit óvón a feje köré emeli*
Szerintem Yul egy valamitől fél mindennél jobban, hogy megszeret valakit, de azt el is veszítheti. Minden eddig valóban megbocsájthatatlan tette a múltjából, és a félelmeiből adódik.
Mondjuk az is tény, hogy Yul és Geongsoo is defektesek,nem is kicsit xd , de az is, hogy a végletekig szeretik a másikat.., szóval késő bánat. :D Fura tud lenni az élet.
Amúgy az feltűnt valakinek, hogy Yulnak Geongsoo után és / kívül nem volt senkije?
...na utánam az özönvíz ...* és most Léna villám gyorsan kopoltyút növeszt magának* :))


Hai
Válasz erre
2019.április.27 - 15:12:24
Hozzászólás: 2380
Nem tudni,hogy volt-e kósza numera Yul életében Gyengsoo után. Arról volt szó úgy rémlik,hogy haza vitt valakiket, de őket a bátyja el tudta ijeszteni elég hamar.
Nyilván senkinek nem esne jól, ha az, akibe totál bele van borulva mással van, másról beszél, másra gondol minden percben. Itt az eszközeivel van a baj. Korábban Gyeongoo odavolt érte, de elszúrta az egészet, amikor odadobta a barátainak. Aztán hiába ismerte fel,mit érez iránta....
Hajhajjj vannak bajok ... Remélem nem fogja megtenni...
Kösziii a munkát!

Válasz erre
2019.április.27 - 23:49:37
Hozzászólás: 239
Komoly baj van Yul fejében! Mondjuk az egész családjának... Vajon miért mutatták a testvéreit? Közbeavatkoznak? Mentse meg már valaki Gyengsoo-t! Most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a történet vége!

Válasz erre
2019.április.28 - 00:01:18
Hozzászólás: 868
Köszi ^^

Gál Evelin_blush
Válasz erre

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz