Hogu Ha Gyeongsoo

Hogu Ha Gyeongsoo ch.45
Szerző Akuma
Leírás Mangaka: Im-aeju
Műfaj: Yaoi, dráma

”Szeretsz engem, Yul?”

Fordította: Akuma
Szerkesztette: Akuma
Kép
Fájlméret 8,48 Mb
Dátum 2019.március.05 - 22:04:00
Letöltések 398
Letöltés
Értékelés
 9.6 - 12 szavazat 

Hozzászólás

2019.március.05 - 23:19:14
Hozzászólás: 125
Gyönyörű. :))) Köszönöm szépen Akuma!:))
Részemről elmentem bőgni.

Hai
Válasz erre
2019.március.05 - 23:26:28
Hozzászólás: 125
@ monccsa , de kíváncsi v.ok a reakciódra! :)) *addig száj bezár*

Hai
Válasz erre
2019.március.06 - 15:23:40
Hozzászólás: 184
Sziasztok. Alena bennem elég kettős érzés alakult ki a fejezet olvasása után. Nagyon örülnék ha igaz lenne, hogy Yul szereti Gyeongsoot. Vagyis helyesbítek most úgy látszott, hogy őszinte volt a reakciói alapján. De biztos vagyok abban is, hogy meg fogunk még döbbenni egy két dolgon. Mint ahogy pár fejezettel korábban is írtam azt hittem, hogy megváltozott erre a végén kiböki a báttyának, hogy végig eltervezte, hogy hogyan szerezheti vissza Gyeongsoo bizalmát. (Úgy játszotta ki a báttyát és Gyeongsoot is, hogy a pofám leszakadt) Ezek után van egy olyan erős sejtelmem, hogy az a szó, hogy "szeretlek" ismét csak egy eszköz számára, hogy magához láncolhassa Gyeongsoot. Nem tetszett neki, hogy régen Gyeongsoo hagyta el őt, hiszen nem volt hozzá szokva ahhoz, hogy őt mellőzzék és ne az történjen amit ő akar vagy eltervezett. Mindig ő volt az aki dobta azt amire nem volt már szüksége és nem fordítva. Legyen az élőlény vagy tárgy. Ennek ellenére Gyeongsoo meglépett előle és ez sérti az önérzetét. Pont ezért is kezdett el betegesen ragaszkodni Gyeongsoohoz és ahhoz, hogy megtalálja. És most, hogy megint meg van mindent meg tesz, hogy maga mellett tartsa. Hogy pontosan mi a célja azzal a későbbiekben, hogy Gyeongsoo mellette van még nem sikerült rájönnöm. De ez is ki fog derülni. Mellesleg ahogy Gyongsoo arcát néztem olyan volt, mintha ő sem hitte volna el Yul vallomását. Legalábbis nem száz százalékosan. Kifejezéstelen és komor volt az arca. Na meg az utolsó két képkockában láthattuk még Yul báttyát is. Nem hiszem, hogy ő is ennyiben hagyná a dolgot.

Nagyon szépen köszönöm a fordítást.

Válasz erre
2019.március.09 - 20:40:07
Hozzászólás: 125
@monccsa. Nagyon szeretem a kommentjeidet, imádom , ahogy tényleg "olvasod" a mangát! :) És komolyan, annyira jó a "köszönöm"-ökön kívül mást is látni néha a kommentfalon, mert engem tényleg érdekel, mások miként látják a történetet.
Amúgy nagyon hasonlóan reagálunk. :))
Ez egy iszonyú jó manga, olyan csodás képekkel, amibe élmény elmerülni.., ( ami meg zavart benne, azon felülemelkedtem).., és még messze a vége...


Hai
Válasz erre
2019.március.09 - 21:20:01
Hozzászólás: 184
Kedves tőled Alena. És nagyon is egyetértek veled. Természetesen fontosnak tartom minden esetben megköszönni mások kemény munkáját, és ennek mindig eleget is teszek, de jó lenne valakivel vagy valakikkel beszélgetni arról, hogy hogyan látják az adott műben történő eseményeket. Hiszen minden ember más így más dolgokat veszünk észre hamarabb és máshogy is értelmezhetjük azokat. Mellesleg lehet, hogy olyan dologra mutatnak rá, ami eddig elkerülte a figyelmünket. De sajnálatos módon nem nagyon beszélgetnek a tagok ezekről. Én is nagyon örülnék, ha többen megosztanák a véleményüket és a gondolataikat a többiekkel.
Annak viszont nagyon örülök, hogy hasonlóan reagálunk és gondolkodunk a dolgokban.
Igen, nagyon izgalmas és eseménydús alkotás az egyszer biztos. És a képek is gyönyörűek.
Hmm... mi zavart a mangában?

Válasz erre
2019.március.09 - 22:15:06
Hozzászólás: 125
Szió @monccsa! :)
Lásd, ebben is egyetértünk, ha már kiteszik itt páran a leküket, a szabadidejüket áldozzák azért, hogy mi is élvezhessük, amit ők, akkor a minimum a " köszönöm". :))

De akkor is, akkora buli olyan érdemi kommentekre találni, mint a tiéd! :)

És, hogy mi zavart? Tudod, azok a fehéren stilizált rajzok bizonyos részeknél, amiket nem tudtam hova tenni, és nem értettem miért is ilyenek...:)

Örülök, hogy itt vagy, veled mintha 'újra felfedezném 'a mangát, és tényleg nagyon érdekel a véleményed.
Kösz, hogy írtál, várlak a kövinél is. :))

Hai
Válasz erre
2019.március.06 - 07:10:55
Hozzászólás: 868
Köszi

Gál Evelin_blush
Válasz erre
2019.március.06 - 11:07:42
Hozzászólás: 2982
Köszönöm szépen

zsu
Válasz erre
2019.március.08 - 16:07:51
Hozzászólás: 25
köszi

Válasz erre
2019.március.09 - 23:55:20
Hozzászólás: 236
Köszönöm az újabb fejezetet! Egyébként egyetértek Monccsa és Alena kommentjével a történet eddigi alakulását tekintve. Bonyolódni fog a történet!

Válasz erre
2019.március.10 - 00:31:59
Hozzászólás: 125
@monata :)) Bonyolódni bizony! :))

Hai
Válasz erre
2019.március.10 - 02:34:41
Hozzászólás: 184
Én direkt nem néztem meg előre, hogy mik várhatóak a további fejezetekben. Szeretek izgulni, hogy vajon mi lesz és megdöbbenni a váratlan dolgokon meg még jobban. Ugyan sejtettem, hogy lesz még bonyodalom, de így, hogy ti is írjátok már tuti. Hiszek nektek.
Alena már így értem. Engem is zavart az elején, de gyorsan hozzá szoktam én is.

Válasz erre

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz