Summer Wars

Kimi to Boku to Kokoro to Karada
Szerző Yumiko
Leírás Sorozat: Summer Wars
Párosítás: King x Kazuma
Doujinka: Tatsuse Yumino
Műfaj: Shotacon, Animal szex
Kép
Fájlméret 5,19 Mb
Dátum 2014.március.27 - 23:18:48
Letöltések 193
Letöltés
Értékelés
Nincs értékelve 

Hozzászólás

2011.február.09 - 20:10:39
Hozzászólás: 183
:O:O:O:O:O:O köszi O.O

Válasz erre
2011.február.09 - 20:33:20
Hozzászólás: 52
Erõsen érdekes o.o köszönet a fordításért!

Válasz erre
2011.február.09 - 21:00:06
Hozzászólás: 2370
Oké, ez nekem eléggé nagyon fura volt xD Nem rajongok az ilyenekért, de egyszer elolvastam :P
Köszi :)

Válasz erre
2011.február.09 - 21:25:03
Hozzászólás: 707
Nem igazán tudok Én sem mit mondani erre a mangára... O.o De, legalább már tudjuk, hogy ilyen is létezik.

Válasz erre
2011.február.09 - 21:43:11
Hozzászólás: 1547
Ups... De azért köszi :)

Válasz erre
2011.február.09 - 21:59:14
Hozzászólás: 239
Pont ma néztem meg másodszor az animét, ezért kíváncsiságból bele olvastam, de ez nekem már túl furcsa, és túl perverz volt. Nem tetszett.

Válasz erre
2011.február.09 - 22:01:33
Hozzászólás: 743
Nos, a fintorgásokra annyit, hogy elõre szóltam. Aki nem olvasta a figyelmeztetést, az magára vessen. Aki olvasta, de mégis tovább olvasott az pedig elvileg tudta mire vállalkozik. :P

twitter [fordítás állapotjelzõ]
livejournal [írásaim]
mangák [eladó/keresem]
my anime list
Válasz erre
2011.február.09 - 22:19:12
Hozzászólás: 707
Szerintem attól lehet fintorogni, hogy elolvastuk, elvégre azért lehet kommentelni, hogy megírjuk a véleményünket, nem? A negatív vélemény is vélemény. Véleményt, pedig csak arról lehet írni, amit megismer az ember. De, Én kérek elnézést, úgy tudtam, hogy az a jó, ha minél több visszajelzés érkezik. Úgy tûnik, mégsem...

Válasz erre
2011.február.09 - 23:08:13
Hozzászólás: 743
Félreértettél. :)
Nem zavar a negatív vélemény, csak sokszor fordult elõ, hogy hiába írtam figyelmeztetést, az olvasók azt átugrották, és aztán ment a nyafi, hogy de õk nem tudták, nem erre számítottak. Ha valaki elolvassa a figyelmezetetést, és annak fényében megy tovább, akkor lelke rajta. Ha kommentálja, annak meg csak örülök, mert természetesen érdekelnek a visszajelzések.
Ugyanakkor én azt furcsának tartom, hogy egy ilyen figyelmeztetés után valaki, aki tudja magáról, hogy az említett dolgok nem vonzzák, tovább olvassa. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy egyszerûen nem vette komolyan, amit leírtam, vagy szándékosan akar az illetõ megbotránkozni?

twitter [fordítás állapotjelzõ]
livejournal [írásaim]
mangák [eladó/keresem]
my anime list
Válasz erre
2011.február.09 - 23:50:10
Hozzászólás: 707
Értem és bocs a félreértésért. :)
Szerintem az emberek egyszerûen túl kíváncsi lények és ezért még az ellenszenvüket is képesek legyõzni, csak, hogy megismerjék az addig ismeretlent.
Valljuk be, nem sok animal szexes manga terjeng a neten, legalább is Én magamtól még egyet sem találtam, na, nem mintha kerestem volna. Sok külföldi és hazai mangafordító oldalon jártam már, de az Orden az elsõ, ahol úgymond szembesültem ezzel a típussal. Ha jól tudom itt már volt egy hasonló manga feltöltve, ahol a pasit megerõszakoltatták egy lóval. Õszintén megmondva Én nem undort érzek, hanem értetlenséget, hogy mégis, miért jó egy embert és egy állatot szex-szeltetni egymással? Azt vágom, hogy a yaoi az érzelmek és a helyes pasik miatt érdekes a lányoknak, na, de egy ilyen? Komolyan úgy érzem, hogy a mangaka viccnek szánta ezt, mintha valamiféle görbetükröt akart volna állítani az olvasói elé.
Visszatérve a lényegre, az ember sok mindent nem hisz el, amíg nem látja a saját szemével és ez tényleg így van. Ilyen a természetünk.

Válasz erre
2011.február.10 - 10:55:10
Hozzászólás: 743
Semmi gond. :)
Igen, a lovat is én követtem el.^^" Bár ami azt illeti mindkettõnél találtam durvább mangákat/képeket, de azért mégsem a fõállású sokkoló vagyok. :)

A lovas esetben az animal szex aránylag negatív színben volt feltüntetve, mint a megalázás eszköze. Tehát ott értelemszerûen nem is kellett élvezni.
Itt más a helyzet. Nem tudom ismered-e az eredeti sztorit, de King valójában Kazuma avatárja az OZ virtuális világában. Vagyis Kazuma kreálta Kinget, aki eredetileg nem különálló lény, hanem egy virtuális alteregó (kb. mintha a SIMS-ben csak egy karaktered lehetne, aki úgymond te vagy). A doujinshiben a poén az, hogy találkozhatsz az avatároddal. No, vissza a lényegre: King valójában nem nyúl, csak úgy néz ki. Olyan nyulasan, de mégse teljesen.
A mangaka pedig viccnek szánta. Többnyire. Az alkotói kommentbõl kiderül.^^ Meg az is, hogy romantikus mûnek indult. Csak elszaladt vele a ceruza.

Szerintem amúgy ezt a mûvet speciel nem kell véresen komolyan venni. Fõleg az eredeti Kazuma ismeretében ez egy totális paródia. No, de ha valaki nem ismeri az eredetit, szerintem akkor is végtelenül komikus látvány, ahogy a mocskosszájú kisfiú a nyulat abajgatja.^^
Szóval fõ a humor, srácok. :D

twitter [fordítás állapotjelzõ]
livejournal [írásaim]
mangák [eladó/keresem]
my anime list
Válasz erre
2011.február.10 - 00:24:40
Hozzászólás: 512
Hmm...Az emberi kíváncsiság határtalan... s imád többek közt megbotránkozni is.

Nyomokat hagyunk életünk során életünk mérföldköveinél megállva, de aztán, nyomunkat újra belepi a feledés homálya, hogy azon az úton, amelyiken mi jártunk, mindig újabbak induljanak el jobb, vagy bal irányba. A végét előre sajnos, senki sem látja!
Válasz erre
2011.február.10 - 09:07:16
Hozzászólás: 239
Elolvastam a figyelmeztetést, és annak tudatában olvastam tovább :) Szép is lett volna, ha egy ilyenen én még meg tudok botránkozni. Sajnos láttam már ennél sokkal durvábbat is. Egyébként a párosítás perverzebb volt, mint maga a "cselekmény" rész. Soha nem jutott volna eszembe õket összepárosítani o.o
Ezt az animal szexes dolgot mondjuk én sem nagyon értem, hogy mi lehet olyan jó ebben...? De hát biztos van, akinek ez tetszik. Számomra érthetetlen, és furcsa.


Válasz erre
2011.február.10 - 11:03:51
Hozzászólás: 743
Bevallom, nekem se ez volt az elsõ páros, ami eszembe jutott a film nézése közben.^^

Az animal szex kifejezés ennél a doujinshinél kicsit sántít, mivel King nem igazi állat.
A valódi animal szexet nem csípem. Túl állatbarát vagyok hozzá (esetenként emberbarát). Azt max. úgy, ha nem kifejezetten pozitívumként van feltüntetve. És semmiképp sem élvezeti tényezõként.

Ugyanakkor itt másról van szó. Szerintem nem túl irreális, hogy ha a sztoriban az avatárok megtestesülnének, akkor a szex is benne lenne a pakliban. King meg olyan, mint egy ember (persze, nem egy bishi). Beszél, gondolkodik, a méretek is stimmelnek. Csak kicsit szõrös. Meg cuki fülei vannak. XD

twitter [fordítás állapotjelzõ]
livejournal [írásaim]
mangák [eladó/keresem]
my anime list
Válasz erre
2011.február.10 - 10:16:34
Hozzászólás: 411
Nos...khm...ez igen megrázó volt! Túl sok...túl hamar.
De MUSZÁJ volt elolvasnom, az ide írt kommentek után!
:)

"Én sokat köszönhetek az Istennek, õ pedig sokat röhögött rajtam, tehát kvittek vagyunk!"
Válasz erre
2011.február.10 - 10:37:46
Hozzászólás: 21
looooooool ránéztem a borítóra, és ezt mondtam: "ezt tuti, hogy yumiko fordította" xD Kíváncsi leszek, olvasom is xD

Az élet szívás, és én mindig szívok... De ebbõl látszik, hogy élek...=^.^= - Jogvédett mottó xD

A Nintendom a mindenem, a rajzolás az életem! =D - Jogvédett mottó xD
Válasz erre
2011.február.10 - 16:11:59
Hozzászólás: 707
Oké, hogy King nem egy sima nyúl, de annak néz ki és Én így nem igazán tudok elvonatkoztatni, hiába beszél, meg a többi. Nem tartom magam konzervatív embernek, de ez a manga nálam túllépte a "még belefér"-kategóriát. Ismétlem, nem arról van szó, hogy undorít, hanem nem tudom ezt az egészet hova tenni. Vannak olyan elmebetegek a valóságban is, akik kecskével csinálják meg egyebek, de az már komoly szexuálpszichológiai (de, szép szó xD) probléma. Ha csak érzelmek lennének, szex nélkül, egy rossz szavam sem lenne, mert King a külsejétõl eltekintve tényleg olyan, mint egy ember és nem ritka, hogy valakibe épp a személyisége miatt szeretnek bele, még, ha külsõre nem is egy bombázó. Szóval nálam a kérdés még mindig az, hogy, miért jó animal szex-es mangát rajzolni?

Na, jó, asszem nem agyalok ezen tovább, mert úgysem fogok rájönni a válaszra, meg amúgy sem hiszem, hogy létezik olyan válasz, amivel kibékülnék. :)

Válasz erre
2011.február.10 - 20:12:15
Hozzászólás: 4
ajjjajj...ebbe én se nézek bele...Nagyon jó film volt, de eszembe nem jutott volna a nyulat akcioba hozni:D

Válasz erre
2011.február.10 - 21:27:40
Hozzászólás: 1461
Nos én nem ismerem az eredeti történetet, így nem volt gondom elvonatkoztatni a szereplõk általános viselkedésétõl, és a párosok találgatása is elmaradt. Talán nem tûnt elég kidolgozottnak a sztori..vagy kicsit összecsapotnak éreztem az "akciósorozat" ellenére is...
Õszintén szólva láttam már durvábbat is és szándékomban áll még többet és többet elolvasni :)

Ami a lovasat illeti...az nem animal szex volt...legalábbis nem történt meg ténylegesen, és nem arra gondolok, hogy nem mutatták, hanem,hogy az apja a saját kezét hívta lónak...ököl szex elõtt kérdezte tõle, hogy ugye szereted...szóval az csak egy rémálom volt, amit az elején láttunk. Ezt már oda is írni akartam, de akkor most...Bár szóljon valaki ha tévedek...

Köszi a fordítást, bár kicsit (történetileg) másra számítottam. De szívesen olvasnék még a fordításodban, azon durvább mangák közül, amiket említettél...remélem hozol még ;)

Válasz erre
2011.február.10 - 22:09:40
Hozzászólás: 743
Nem, a lovacska ténylegesen részt vett az akcióban, de inkább csak villanás szerûen mutatták.

Itt, a Kimi esetében a sztori tényleg összecsapott volt. Ezt sajnáltam is. Ugyanakkor az eredeti ismeretében annyira mégsem összecsapott, mint anélkül.

Durva mangát a késõbbiekben is hozok majd. Bár valószínûleg nem a közeljövõben, mert elõbb a listámon levõket szeretném letudni. :)

twitter [fordítás állapotjelzõ]
livejournal [írásaim]
mangák [eladó/keresem]
my anime list
Válasz erre
2011.február.10 - 22:59:25
Hozzászólás: 42
Ahahahh ez nagyon nagy xD Mivel egy igen beteg ember vagyok, én azt mondom nekem marhára tetszett :DD Azt hittem mindenki azon van kiakadva hogy egy nyúllal szexel a fiú.. de ami utána volt az még engem is meglepett :DD Kösziköszii <33

Válasz erre
2011.február.10 - 23:22:18
Hozzászólás: 707
Egy leendõ urológusnak lehet, hogy szakmai szempontból tanulságos, az, ahogy könyékig felnyúltak szegény nyuszinak. XD

Válasz erre
2011.február.11 - 00:06:46
Hozzászólás: 100
mondhatnám azt is hogy ez furry történet némileg :D amibe én is szoktam rengeteget irni :)

Válasz erre
2011.február.11 - 14:41:12
Hozzászólás: 21
Nah elolvastam, és szerintem egyáltalán nem volt durva =D A nyuszi tudata kicsit abszurd volt, de engem nem tántorított vissza. Sajnos a történetbõl sokat nem érzékeltem én se, de összességében egy kellemes, mosolyogtató manga volt a beszólások hatására xD

Az élet szívás, és én mindig szívok... De ebbõl látszik, hogy élek...=^.^= - Jogvédett mottó xD

A Nintendom a mindenem, a rajzolás az életem! =D - Jogvédett mottó xD
Válasz erre
2011.február.11 - 15:46:09
Hozzászólás: 607
Hát érdekes páros, de nekem még így is tetszett.

Válasz erre
2011.február.11 - 21:55:47
Hozzászólás: 29
hahahaha :DDD
ez rémes volt :D mármint halálra röhögtem magam a szövegén :D de az az öklözés már nagyon undi volt :D de haha azért a nyúl fejéért megérte :D
ott ahol mondja, hogy megtaláltam a mellbimbóját :D szétröhögtem az agyam :D az biztos hogy többet nem olvasom el, de egyszer zseniális volt :DDDDD

Válasz erre
2011.február.12 - 21:26:24
Hozzászólás: 4
Nagyon cuki ahogy pirul a nyuszi. :D:D

Válasz erre
2011.február.13 - 10:08:00
Hozzászólás: 89
Elolvastam... megmosolyogtam... ennyi volt. :3 Nem fikázom, mert érdekelt, és annyira nem volt rossz! >3 Köszi szépen a fordítást~ <3

Bam ra ta ta ta ta ta ta ta ta BANG bam ra ta ta ta ta ta ta ta ta...


“Real life’s nasty. It’s cruel. It doesn’t care about heroes and happy endings and the way things should be. In real life, bad things happen. People die. Fights are often lost. Evil often wins. I just wanted to make that clear before I begin.”
Darren Shan 
Válasz erre
2011.március.01 - 01:26:18
Hozzászólás: 7
Hát elég érdekes az biztos! de öszintén nekem nagyon tetcet köszi

Hollender Erika
Válasz erre
2011.március.01 - 17:10:14
Hozzászólás: 3
Lehet, hogy õrült vagyok, de én az összes kommentet végigolvastam.:D
És most megyek letölteni.x3 Érdekesnek ígérkezik.:D

Válasz erre
2011.április.03 - 13:21:37
Hozzászólás: 172
x·DD Én azt hittem, nekem ez angyon nem fog tetszeni, de áááá, xD akkora jókat röhögtem rajta
az a srác az beteg :D a nyúl fejei meg... na azon totál kész voltam x"""D
de a legnagyobbat akkor is az írói kommenten nevettem x333
köszi °w°

". . .Megáldva és leköpve mindenütt."

~>×François Villon×<~
Válasz erre
2012.december.30 - 13:25:38
Hozzászólás: 21
Ez egy kicsit sok nekem de azért tetszett. :)

Szeretem a magányt, a csendet,
Ha odahúz édes titok.
Ott szövök álmot, ott merengek,
Megenyhülõn csak ott sírok.
Válasz erre
2014.augusztus.28 - 09:49:26
Hozzászólás: 139
mekkora ötlet már ez! most láttam először ilyen mangát, durva volt....de szívesen olvasnék még egypár ilyet!

Válasz erre
2014.december.26 - 15:36:16
Hozzászólás: 67
szint úgy az első ilyen mangám hát egy kicsit felkavart nemvolt rossz csak nem ehhez szoktam de köszii szépen ezeket is meglehet kedvelni*_psycho

Válasz erre

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz