Ao no Exorcist dj - Love Does Not Heal

Eredeti cím: Love Does Not Heal

Típus: Doujinshi

Történetíró: Stagger

Rajzolta: Stagger

Hossza: 1 fejezet

Műfaj: yaoi

Párosítás: Shiro x Yukio

Kiadás éve: 2012

Státusz: Befejezett

8

Mű értékelése: 9,3 4 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Love Does Not Heal

Fordította: Naladin • Szerkesztette: Naladin

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.05.13 • Megnyitások száma: 204

Ennek a doujinshi-nek az Ao no Exorcist című manga/anime szolgál alapul. Aki esetleg nem ismeri, az némi információhoz juthat az ismertető által. 

Kazue Kato műve 2009-ben jelent meg elsőként a Jump Square című magazinban. 2010-ben már öt kötetbe rendezték a mangát és így került kiadásra. Viszonylag hamar, 2011-ben jelent meg az anime első része. A 25 részes Ao no Exorcist nagy sikerként könyvelhető el. 
A főszereplő az Okumura ikerpár, akik gyerekkoruk óta egy plébánián élnek nevelőapjukkal, aki történetesen egy pap. Eddig elég unalmasnak tűnik a történet, szóval mindenképp meg kell fűszerezni egy kis izgalommal. Talán a démoni erők, a testvérpár életét megváltoztató titkok, a sok drámai elem, az akció jelenetek és a feszültséget oldó poénok hozzáadásával el is érjük a célunkat. 
A világot két részre oszthatjuk: Assiah (ahol az emberek élnek) és Gehhena, a démonok birodalma, melynek ura a Sátán, akinek a felélesztéséért zajló ádáz harc adja a mű alapját. A démonok képesek a két világ között közlekedni, megszállnak embereket és bűnöket követnek el az áldozatuk testében. A Sátán viszont nem képes erre, hisz az Assiah egyik lakója sem méltó az ő erejére. 
Itt jön képbe a testvérpár, akik eddig nem ismert erőt birtokolnak. Ezt felhasználva megváltoztathatják mindkét világ sorsát. 

A rövid bemutató után térjünk vissza Stagger mangájához. 
Yukio (a fiatalabb fiú) kisgyermekként arról álmodik, hogy összeházasodik majd édesapjával és bátyjával, Rin-nel. Ebben eddig nincs is semmi rendellenes, hisz a legtöbb gyerek ugyanerre gondol. A kislányok feleségül akarnak menni az apjukhoz, a fiúk pedig el akarják venni az édesanyjukat, vagy épp testvérként akarnak házasságot kötni. Milyen aranyos egy szokás. Egészen addig, amíg...
Pár év elteltével Yukio a múlton merengve rádöbben, hogy még mindig szerelmes az apjába (szegény Rin már csak gyergyatartóként van jelen). A bizonytalanság és a viszonzatlannak tűnő szerelem érzése szinte megfojtja a fiút, és napról napra egyre erősebben szorongatja a lelkét. Yukio nem tudja, hogy mit is tehetne ellene. 
Jó testvér révén Rin azonnal észreveszi, hogy öccsének gondja van, ám akármennyire is próbálja kiszedni belőle a titkot, Yukio nem mond semmit. Remélve, hogy a következő nap megoldást hoz magával, mindketten nyugovóra térnek. Egyiküknek viszont a megszokottnál vadabb álmai vannak...

A grafika szép, a karakterek hűek az original megrajzoláshoz, a jellemek is nagyjából megegyeznek.
A bizonytalanság és a megmásíthatatlan szerelem kerülnek középpontba. A testvéri szeretet és az apa-fia kapcsolat teljesen elkülönülnek egymástól, pedig az első pár oldalon még egy kalap alá vehettük őket. 

„Még mindig szeretlek... De mi történne, ha elmondanám?”


A tiltott szerelem gyümölcse vajon mennyire keserű? Vagy épp ellenkezőleg...édes lenne talán? 
Akármelyik is legyen, egy dologban biztosak lehetünk: Atyám, Önnek minél előbb gyónnia kell!

 

Írta: Naladin  2015.02.22

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned

Nincs megjeleníthető hozzászólás.

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!