Olvassa el milyen előnyökkel jár a Gymnema Sylvestre

Diamizin tabletta, Diamizin tabletta 50x - Arcanum GYÓGYSZERTÁR webpatika gyógyszer,tabletta - webáruház, webshop

A vérben keringő inzulin úgy viselkedik, mint egy kulcs, ami kinyitja azokat a mikroszkopikus kapukat, amelyeken a glükóz bejut a sejtekbe.

diamizin tabletta

Ahelyett, hogy a cukor bejutna a sejtekbe, felhalmozódik a véráramban. Adagolás: Étkezés után 1 kapszula, alkalommal naponta.

  • A hatóanyaga hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához1, csökkenti az étvágyat, ezáltal hozzájárul a testtömeg megtartásához, illetve csökkentéséhez.
  • Cukorbeteg étrendje receptek
  • Diamizin Kapszula 50 db | Vizsgálatok és áttekintések
  • Diamizin Tabletta – Lacendcar
  • DIAMIZIN KAPSZULA 50X
  • A Diamizin hatóanyaga, a gymnema sylvestre kivonat hozzájárulhat az optimális vércukorszint fenntartásához.
  • Accu chek instant tesztcsík

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne diamizin tabletta túl! Kisgyermekek elöl elzárva tartandó!

Fogyasztása 20 év alatti személyeknek, terhes, vagy szoptató anyáknak nem ajánlott. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

DIAMIZIN KAPSZULA 50X

A Diamizin hatóanyaga, a gymnema sylvestre kivonat hozzájárulhat az optimális vércukorszint fenntartásához. Évszázadok óta a Kelet természetes gyógymódja a cukorbetegségre.

diamizin tabletta

A gimnemin sav hatékonyan és biztonságosan szabályozza a glükózt a véráramlatban. A termék megfelel az indiai ayurvédikus gyógyszerkönyvnek.

Diamizin Tabletta

Alkalmazása: napi kapszula. Fogyasztása 20 év alatt, valamint terhes és szoptató nőknek nem ajánlott!

diamizin tabletta

Hatóanyag 1 kapszulában: zselatin 45mg Tájékoztatás Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során vizelet cukorbetegség engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.