Kapcsolódó termékek

Cukorbetegség tapasz

Tartalom

  hasnyálmirigy-gyulladás kezelésére otthon alatt a cukorbetegség

  Cukorbetegek figyelem - DiaRemedium: nincs igazolható gyógyhatása Szerző: OGYÉI Cukorbetegség tapasz interneten cukorbetegség kezelésére hirdetett DiaRemedium elnevezésű gyógynövényes tapasz Magyarországon sem gyógyszerként, sem gyógyhatású készítményként nem rendelkezik forgalomba hozatali engedéllyel, ezért az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet OGYÉI arra kéri a betegeket, ne vásárolják meg a terméket!

  Legyen kritikus az irreális ígéretekkel szemben! A termék csomagolásán olvasható tájékoztató szerint a tapasz cukorbetegség tapasz tartalmaz, de a tényleges összetétel ismeretlen. Amennyiben tartalmazza is a termék a felsorolt összetevőket, azok bőrön keresztül, tapaszként alkalmazva nem fejthetnek ki semmilyen igazolható gyógyhatást.

  intenzív szakápoló képzés

  Hirdetés A cukorbetegség a világon a leggyakoribb anyagcsere-betegség, mely szövődményei révén rontja a beteg életminőségét és életkilátásait, ezért fontos, hogy minden beteg forduljon szakorvoshoz a megfelelő, személyre cukorbetegség tapasz terápia érdekében. Az interneten hirdetett és forgalmazott DiaRemedium termék közegészségügyi kockázatot jelenthet, ezért az OGYÉI — saját hatáskörében eljárva — a külföldi szerver tárhelyszolgáltatóját határozattal kötelezte a terméket kínáló honlap elérhetetlenné tételére.

  Pozsgay Csilla, az Cukorbetegség tapasz főigazgatója arra kéri a lakosságot, hogy ne vásároljanak bizonytalan minőségű és összetételű terméket, és kezeljék fenntartással a túlzó ígéreteket!

  cukor cukorbetegség sebkezelés