Újdonságok a hoxa.hu-n

Cukorbetegség fórum

Felhozom Tételezzük fel, bizonyos tünetek miatt magas a cukorszintem Hogy alakul reggel vagy napközben a cukorszint ha nem eszek semmit, max kávét iszom, vagy egy natur joghurt szelet kenyérrel?

Labort, orvost ne ajánljátok, megvolt, de még nem elérhető az eredmény.

cukorbetegség fórum csipkebogyó kezelés a 2. típusú cukorbetegséggel

Érdekelne, hogy valakinek szerepelt -e a tünetek közt a bőrszárazság, bőrviszketés? Ha igen, akkor a test mely területén?

cukorbetegség fórum új módszerek a cukorbetegség kezelésére az első típusú

A cukorbetegségnek cukorbetegség fórum lehet ahhoz, hogy óra alvás után nagy szénhidrát- illetve cukoréhségem van? Szükségem lenne Victozára valaki nem tudna segiteni egy recepttel, mert csak nem támogatott receptet kaphatok ugy meg közel Dragostea Új vagyok itt a Hoxa-n is és inzulinra is csak 3 hete állítottak be.

A kórházban minden rendben ment, de mostanában azt vettem észre, hogy az ébredés után mért vércukorszintem egy óra múlva akkor érek be a munkahelyemre - anélkül, hogy cukorbetegség fórum volna - másféllel-kettő és féllel magasabb lesz.

cukorbetegség fórum pajzsmirigy és a cukorbetegség

Ez normális? Kérlek benneteket, hogy aki tud ezzel kapcsolatban milgamma cukorbetegeknek meg. Nagyon szépen köszönöm előre is.

Leírnám rövid történetemet, nem tudom hová tenni ezeket a dolgokat, ha tudtok segítsetetk légyszíves! Júniusban kezdődtek nálam a problémák.

Orvos válaszol

Egyik pillanatról a másikra sokat kellett pisilni járnom, és nagy mennyiségeket ürítettem. Mindezt menstruáció előtt kb öt nappal, majd megjött a cukorbetegség fórum és elmúlt.

cukorbetegség fórum cukorbetegség hidegfront

Majd utána ismét kezdödött pár napig. És utána semmit.

További ajánlott fórumok:

Júliusba ismét ugyanígy történtek a dolgok. Pisi megjön, pisi És elmúlt. Augusztusban nem pisiltem sokat, majd megjött, elmúlt és ennyi. Szeptemberben viszont ismét kezdődött a gyakkori pisilés, és hiába jött meg nem múlt el, csak valamelyest lecsökkent a mennyisége. És azóta is tartott.

A látászavarok 5 gyakori oka Leegyszerűsítve, látászavarról akkor beszélünk, ha a központi éleslátás romlik, a látótérben kiesés jelenik meg, vagy a látott kép furcsa torzulást mutat.

Nem volt étvágyam, folyamatosan ideges voltam, nem tudtam koncentrálni. A pisilés még mindig tartott.

Gyakori bőrproblémák Cukorbetegség esetén gyakori, amikor vissza-visszatérő bőrproblémákkal szembesül a beteg. Az egyik legjellemzőbb, amikor sötét, bársonyosabb tapintású foltok jelentkeznek a bőrön- rendszerint a hajlatokban, a nyakon, csuklón, könyök részén acanthosis nigricans.

Majd egyszer hirtelen megintcsak elmúlt, és alig jártam a wc-re, max napi háromszor, minden normalizálódott. Vérvételre kellett mennem, ami miatt ismét ideges voltam, féltem az eredménytől. Az eredmény: éhgyomri glükóz 4. Két napja ismét elkezdtem sokat pisilni és az étvágyam is a régi lett. Attól félek hogy azért pisilek mert eszek és a cukrom magas.

Teljes élet cukorbetegen

Nem iszok sokat, max napi decit, talán még sosem fordult elő velem, hogy egy litert megigyak egy cukorbetegség fórum. Fogyni egy kilót fogytam amikor igazán lecsökkentettem a kaját a stressz miatt. SZerintetek cukros vagyok? Vagy valami más bajom lehet? Köszönöm előre is a válaszokat!

cukorbetegség fórum a kezelés a kiváltó gyömbér cukorbetegség