Vassalord.

Eredeti cím: Vassalord. (ヴァッサロード)

Típus: OVA

Hossza: 1 rész

Műfaj: akció, misztikus, shounen ai, természetfeletti, vámpírok

Kiadás éve: 2013

Stúdió: Production I.G

Adoptálva: Manga

Hivatalos Oldal」 「MAL」 「ANN」 「AniDB

Státusz: Befejezett

44

Mű értékelése: 9,7 11 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (1) Előzetes

Vassalord.

Fordította: Akuma • Lektorálta: Erendil

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.04.25 • Megnyitások száma: 364

Videóformátum: mp4
Felbontás: 848x480

Letöltéshez
bejelentkezés szükséges

Johnny Rayflo, az általában unatkozó vámpír és a vámpírvadász papként szolgáló Charles J. Chrishunds között meglehetősen érdekes viszony áll fenn. Charley ugyanis mesterséges kyborg, de vámpír is, így két vágy között ingadozik. Amennyire szeretné elpusztítani mesterét, ugyanannyira szeretné a vérét és őt magát is…

Az OVA Chrono Nanae azonos című, hét kötetes mangájából készült, igaz, csak egy részét dolgozták fel belőle. A Production I. G. készítette, közreműködtek többek között a Bronze OVA, az Inuyasha, a Kuroko no Basuke, a Tactics készítésében. A rendező Nakuzawa Kazuto, ő szintén számos anime létrejöttében segédkezett. Johnny japán hangját Fujiwara Keiji (Death Note-ban Aizawa Shouichi, Honey and Cloverben Hanamoto Shuuji, Kizunában Enjoji Kei), Chrisét pedig Okiayu Ryoutarou (Bleachben Kuchiki Byakuya, Gravitationban K, Junjou Romanticában Asahina Kaoru) adja. 

Nagy rajongója vagyok a mangának, ezért különösen örültem, hogy feldolgozták, igaz, nekem egy kicsit rövidecske, mert még úúúúgy néztem volna. No, de senki nem az én kívánalmaimra kíváncsi :P Nekem az is külön ráadás volt, hogy Charley a kedvenc japán hangomon szólal meg. 
Bár a manga jobban visszaadja kettejük kapcsolatát, azért itt is elég jól átjön, milyen különleges érzelmek kötik össze a két főszereplőt. Charley, vagy Cherry, ahogy Johnny előszeretettel becézi, nincs könnyű helyzetben: vallásossága ugyanis az egyetlen akadálya, hogy mélyebben kötődjön mesteréhez, holott majd’ meghal a vágytól utána.

 

Írta: Ai 2015.01.16

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!