Sex Pistols

Eredeti cím: セックス・ピストルズ

Típus: OVA

Hossza: 2 rész

Műfaj: vígjáték, dráma, természetfeletti, yaoi

Kiadás éve: 2010

Stúdió: ismeretlen

Adoptálva: Manga

Hivatalos Oldal」 「MAL」 「ANN」 「AniDB

Státusz: Befejezett

82

Mű értékelése: 9,5 32 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (1)

Sex Pistols - 1.rész

Fordította: Akuma • Lektorálta: Erendil

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.04.25 • Megnyitások száma: 509

Videóformátum: mp4
Felbontás: 720x480

Letöltéshez
bejelentkezés szükséges

Sex Pistols - 2.rész

Fordította: Erendil • Lektorálta: Akuma

Nincs cím megadva

Hozzáadva: 2019.04.25 • Megnyitások száma: 415

Videóformátum: mp4
Felbontás: 720x480

Letöltéshez
bejelentkezés szükséges

Tarako Kotobuki által 2004-től írt és rajzolt mangasorozat 2 részes OVA adaptációja, amit 2010-ben vetítettek Japánban.
Maga a történet több szálon fut egy olyan világban, ahol az emberek egy része nem ugyanazon az evolúción ment végig, mint az átlag. Nem a majmoktól származnak, hanem különféle állatoktól, leopárdtól, farkastól, sárkánytól stb.
A történet nem konkrétan egy pár kalandjait meséli el, hanem több pár vicces, néhol röhejes mindennapjait. Ebből most csak kettő párt emelnék ki. (Aki kíváncsi a többire, irány az anime, fülhallgatót fel, és mehet a menet.)

Az első párosunk: 
Norio Tsuburaya és Madarame Kunimasa. Norio egy kissé ügyetlen szeleburdi fiú, aki középiskolás évei alatt jön rá, hogy más, mint az átlag, hogy valódi énjét el tudja rejteni az átlag emberek elől, muszáj megtanulnia, hogyan nyomja el magában az ősi ösztöneit. Ebben segít neki Kunimasa-kun és annak férfigyűlölő bátyja Madarame Yonekuni, aki előtt csak lány ruhában jelenhet meg. Rendszerint Norio a legváratlanabb pillanatokban változik át macskává, sok-sok vicces jelenetet okozva a nézők számára.

Második párosunk:
Fujiwara Shiro és Madarame Yonekuni. Fujiwara és az idősebb Madarame egy osztályban járnak, ahol Shiro-kun az osztály elnök. Titokban szerelmes már a kezdetektől Yonekuniba, aki viszont utálja a férfiakat, és rühelli, ha hozzá érnek. (Vajon hogy lesznek mégis egy pár? Kíváncsi vagy? Ki ne hagyd az animét.) Madarame egy nagyon ritka és előkelő faj leszármazottja, egy sárkány bújik meg a testében. Viszont ez magával vonzza azt, hogy a testhőmérséklete folyamatosan a környezete hőmérsékletét veszi fel, több kalandba sodorva ezzel Yonekunit, aki folyton, valami megmagyarázhatatlan okból az osztályelnöknél köt ki… Hogy ennek mi az oka? Nem árulom el, tessék végignézni szorgalmasan az OVA mindkét részét, nem fog csalódást fog okozni.

A rajzokra nem hiszem, hogy bárki panaszkodhat. A színvonala megfelelő, a karakterek szépen megrajzoltak, a zenéje kifejezetten jó.
Személy szerint nekem tetszett ez a 2 részes OVA. Vicces, megnevettet. Könnyed kikapcsolódás azok számára, akik szeretik ezt a műfajt. Nem tartozik a nagyon durva yaoik közé, de ettől függetlenül nézhető, élvezhető történet.

 

Írta: Wilhelmina2 2014.07.01

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned
BeresBarbara 2021.01.09 • 20:50

Nagyon szépen köszönöm!

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!