Sekaiichi Hatsukoi Movie: Yokozawa Takafumi no Baai

Eredeti cím: 劇場版 世界一初恋 横澤隆史の場合

Egyéb címek: World's Greatest First Love: The Case of Yokozawa Takafumi

Típus: Movie

Hossza: 1 rész

Műfaj: vígjáték, dráma, romantikus, shounen ai

Kiadás éve: 2014

Stúdió: Studio Deen

Adoptálva: Light novel

Hivatalos Oldal」 「MAL」 「ANN」 「AniDB

Státusz: Befejezett

188

Mű értékelése: 9,8 40 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0) Előzetes Kapcsolódó projektek

Sekaiichi Hatsukoi Movie: Yokozawa Takafumi no Baai

Fordította: Akuma • Lektorálta: zade

Yokozawa Takafumi esete

Hozzáadva: 2019.04.25 • Megnyitások száma: 727

Videóformátum: mp4
Felbontás: 1280x720

Letöltéshez
bejelentkezés szükséges

A Sekai Ichi Hatsukoi-ból ismerős Masamune Takano legjobb barátja és egykori kedvese, Yokozawa Takafumi elég nehezen viseli, hogy szakítottak. Azt meg még nehezebben, hogy szerelme egy olyan férfi után vágyódik, aki aztán végképp nem érdemli meg. Egyik este többet iszik a kelleténél, és másnap bizony a magazin shounen manga részlegének szerkesztője, Kirishima Zen ébreszti. A férfi láthatóan élvezi, hogy piszkálhatja, viszont egy idő után kiderül, hogy megbízható, őszinte ember, nagyszerű apa, és talpraesett szerkesztő, akire Takafumi bármikor számíthat. De ez vajon elég ahhoz, hogy elfeledtesse vele első szerelmét? 

A Nakamura Shungiko által rajzolt Sekai Ichi Hatsukoi 2008-ban indult útjára, és azóta is töretlen a sikere. A light novelként 2011-ben megjelenő Yokozawa Takafumi no Baai szerzője Fujisaki Miyako. A movie tavaly, vagyis 2014-ben jelent meg. A Junjou Romanticához és a Sekai Ichi Hatsukoi-hoz hasonlóan a Studio DEEN (Ai, no Kusabi, Bleach, Gravitation) készítette, és a stáb is ugyanaz maradt. A rendező Kon Chiaki, a karakterdizájner Yasuda Takahiro és Kikuchi Yoko. Yokozawa japán hangja a már megszokott Horiuchi Kenyuu, Kirishimáé Sougetsu Noboru, kislányáé pedig Horie Yuri. 

Nagy rajongója vagyok a Sekai Ichi Hatsukoi-nak, egyik kedvencem pedig Takafumi, akit rettenetesen sajnáltam Takano miatt. Ezért aztán külön öröm volt a light novel, és most ez a kis félórás szösszenet. Kirishimát pedig nem gondoltam volna, hogy ennyire megkedvelem, de tévedtem. Jó néhányszor felkuncogtam miatta, épp ezért ajánlom mindenkinek. 

 

Írta: Ai 2015.01.16

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!