Love Stage!!: Chotto ja Nakutte

Eredeti cím: LOVE STAGE!! チョットジャナクッテ

Típus: OVA

Hossza: 1 rész

Műfaj: vígjáték, romantikus, shounen ai

Kiadás éve: 2014

Stúdió: J.C.Staff

Adoptálva: Manga

Hivatalos Oldal」 「MAL」 「ANN」 「AniDB

Státusz: Befejezett

109

Mű értékelése: 9,9 21 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0) Előzetes Kapcsolódó projektek

Love Stage!!: Chotto ja Nakutte

Fordította: Leenah • Lektorálta: Akuma

Néha a kis dolog is lehet nagy!

Hozzáadva: 2019.04.25 • Megnyitások száma: 397

Videóformátum: mp4
Felbontás: 1280x720

Letöltéshez
bejelentkezés szükséges

Ichijou Ryouma, a népszerű színész, alig várja, hogy a kéthetes forgatás után végre viszontlássa szerelmét. Izumi szerelmet vallott neki, ezért madarat lehetne fogatni vele, és megtervezi randijuk minden pillanatát. Ám érkezésekor nem éppen kellemes meglepetésben van része: Izumit elkíséri a bátyja és a menedzsere is. Ráadásul Izumi mintha kerülné őt, bár ennek az okát még csak nem is sejti… 

Az OVA, a 10 részes animéhez hasonlóan, a jelenleg is aktív manga alapján készült, pontosabban a 4. kötet első fejezetét dolgozták fel, igazából onnan folytatták, ahol az animét befejezték. A Love Stage!! 2010-ben jelent meg, Zaou Taishi és Eiki Eiki közös munkájának eredményeképp. 
Az OVA-t is a J. C. Staff készítette, a készítők is ugyanazok maradtak. A rendező Kasai Kenichi, a karakterdizájner Ito Yoko, a zenét pedig Nakanishi Ryousuke-nak köszönhetjük. Az openingen és az endingen sem változtattak: maradt a SCREEN mode-tól a "LΦVEST" és a "CLICK YOUR HEART!!" Kazutomi Yamamotótól. A seiyuu-k továbbra is a megszokottak: Izumiét Yonaga Tsubasa, míg Ryoumáét Eguchi Takuya adja. 

Imádom Rei-t és Shougót, mondtam már? :P Valószínűleg nem, de a vidámparkos jeleneten nagyon jól szórakoztam. Kicsit megkavart, hogy Izumi apja felbukkant az elején, de mivel szeretem őt, igazából nem bántam, hogy ennyivel megváltoztatták a mangát. 

 

Írta: Ai 2015.01.16

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!