Koisuru Boukun

Eredeti cím: 恋する暴君

Egyéb címek: The Tyrant Falls In Love

Típus: OVA

Hossza: 2 rész

Műfaj: vígjáték, romantikus, yaoi

Kiadás éve: 2010

Stúdió: PrimeTime

Adoptálva: Manga

MAL」 「ANN」 「AniDB

Státusz: Befejezett

89

Mű értékelése: 9,7 42 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0)

Koisuru Boukun - 1.rész

Fordította: Erendil • Lektorálta: Akuma

A szerelem is véges?

Hozzáadva: 2019.04.25 • Megnyitások száma: 561

Videóformátum: mp4
Felbontás: 896x480

Letöltéshez
bejelentkezés szükséges

Koisuru Boukun - 2.rész

Fordította: Erendil • Lektorálta: Akuma

Járunk, ugye...?

Hozzáadva: 2019.04.25 • Megnyitások száma: 337

Videóformátum: mp4
Felbontás: 896x480

Letöltéshez
bejelentkezés szükséges

Morinaga Tetsuhiro évek óta szerelmes egyetemi senpaiába, Tatsumi Souichibe, aki általában mogorva, erőszakos, csak a kutatásnak és a családjának él, de ami a legfontosabb, utálja a melegeket. Ennek persze megvan az oka. Egyik professzora, akinél segédkezett, letámadta, s csak Morinagának köszönhette, hogy megmenekült. Aztán öccse, Tomoe, Tokióba ment egyetemre, s végül viszonozta főbérlője érzéseit, amit persze Souichi nem bírt elviselni. Ráadásul ekkor robbant a bomba, Morinaga bevallotta neki évek óta dédelgetett érzéseit, mikor ő kérdőre vonta, miért nem akarja befejezni a tanulmányait? Bár sokkolja a hír, mégis megállítja a fiút, mikor el akarja hagyni az iskolát, igaz, az árát meg kell fizetnie...

A Koi Suru Boukun története itt veszi kezdetét. Egy év telt el, és semmi nem változott. Morinaga ötödik éve szerelmes viszonzatlanul, s tűri el senpaia erőszakosságát. Ami még elviselhetetlenebbé válik, mikor kiderül, hogy San Franciscóban, ahol jelenleg Tomoe és szerelme, Kurokawa él, engedélyezték a melegek közötti házasságot. Azonnal oda akar utazni, hogy ezt megakadályozza, de persze a munka, a kutatások nem engedik. Morinagának köszönhetően lenyugszik annyira, hogy estére egy kis iszogatást tervezzenek be. Souichi elméjét annyira ellepi az öccse iránti aggodalom, és a melegek iránti gyűlölet, hogy észre se veszi, kiszolgáltatja magát a fiúnak. Míg Morinaga elmegy még több sört venni, addig senpaia felforgatja a lakását, s véletlenül rábukkan a jól eldugott italra, amit a fiú egyik meleg barátjától kapott, hogy itassa meg Souichivel. Ez ugyanis egy drog, aminek hatására biztos nem fog ellenállni, ha Arra kerülne a sor. Mire Morinaga visszatér, az üveg kiürül, de mivel semmi változást nem vesz észre, így még több iszogatás után lefeküdnek aludni. Az éjszaka azonban tartogat meglepetéseket mindkettejük számára, ami után ismét felborul minden…

A két részes OVA eredetileg Takanaga Hinako azonos című mangájából született. Olyan művek fűződnek a nevéhez, mint a Challengers, ami a Koi Suru Boukun előzménye, bár a fő hangsúly Souichi öccsén, Tomoén, és szerelmén, Kurokawán van, a Bukiyo na silent, a Kimi ga Koi ni Ochiru, a Kimi ga Koi ni Oboreru, vagy a magyarul is megjelent Vázlatok.

A két OVA grafikája gyönyörű, ahogy az egy 2010-es műtől elvárható. A készítő a PrimeTime csapata, akik nevéhez olyan animék fűződnek, mint a Maiden Rose, Kirepapa, Ikoku Irokoi Romantan, vagy a Tight Rope. 
A seiyuuk is profik. Midorikawa Hikaru (Souichi), aki többek között Zelgadist (Slayers), Hashiba Sorát (Sukisho), Shikit (Togainu no chi) szinkronizálta, több yaoi és shounen ai animében (Kirepapa, Angel's feather, Earthian, Papa to kiss in the dark) és Drama CD-n (Brother, Togainu no chi) hallatta hangját. S nem utolsó sorban remek énekes, Senpaiként pedig eszményien hozza a tsundere ukét, és főleg az ágyban édesen-kéjesen bűvöli el a nézőket. 
Toriumi Kousuke (Morinaga) nem kevesebbeknek adta a hangját, mint például Kiba (Naruto), Usami Haruhiko (Junjou Romantica), Kokusai (Seito Kaichou ni Chuukoku), vagy Akira (Togainu no chi). Két remek seiyuu, akik mellett nem lehet elmenni szó nélkül. 

Véleményem szerint remek mű. Az OVA nagyszerű feldolgozása a manga első kötetének. Nem mutat mindent a legizgalmasabb részeknél, ám pont annyit, amennyivel el tud csábítani minket. Olyan, akár egy könnyed előétel, ami még jobban felcsigázza étvágyunkat. Az aláfestő zene is kellemes. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Írta: miliko10 2015.01.16

Üzenet küldéshez be kell jelentkezned

Nincs megjeleníthető hozzászólás.

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!