Doukyuusei (Movie)

Eredeti cím: 同級生

Egyéb címek: Classmates

Típus: Movie

Hossza: 1 rész

Műfaj: romantikus, iskolai élet, shounen ai, slice of life

Kiadás éve: 2016

Stúdió: A-1 Pictures

Adoptálva: Manga

Hivatalos Oldal」 「MAL」 「ANN」 「AniDB

Státusz: Befejezett

146

Mű értékelése: 9,6 55 szavazat

Letöltések Ismertető Hozzászólások (0) Előzetes Kapcsolódó projektek

Doukyuusei (Movie)

Fordította: Akuma, Yumiko

Osztálytársak

Hozzáadva: 2019.04.25 • Megnyitások száma: 819

Videóformátum: mp4
Felbontás: 1360x576

Letöltéshez
bejelentkezés szükséges

Az érettségi előtti búcsúünnepségre szánt dalt tanulják a végzősök, amikor Kusakabénak feltűnik, hogy Sajou, aki amúgy tehetséges, nem énekel. Órák után rajtakapja, amint titokban gyakorol, és felajánlja a segítségét. Legnagyobb meglepetésére a fiú belemegy a dologba, és egyre több időt töltenek el együtt. Telnek a napok, hetek, míg Kusakabe rá nem döbben, hogy szerelmes belé. Ám azt gondolja, hogy Sajou-kun Hara-senseibe szerelmes…

Nakamura Asumiko történetéből idén, 2016-ban készített az A-1 Pictures (Kuroshitsuji, Fairy Tail, Togainu no Chi) egy egyórás movie-t. A Doukyuusei, vagy angolul, a Classmates rendezője Nakamura Shouko, aki közreműködött például a Casshern Sins, a Ghost in the Shell, illetve a Lupin the Third készítésénél. A hangért Fujita Akiko felelt, a karakterdizájner Akemi Hayashi. A címadó zenét Oshio Koutarou adja elő Ozaki Yuukival, a Galileo Galilei együttesből. 
Kusakabe Hikaru hangja Kamiya Hiroshi (Hakkenden, Miracle Train, Sekaiichi Hatsukoi), Sajou Rihitóé Nojima Kenji (Fudanshi Koukou Seikatsu, Pokémon, Hachimitsu to Clover II), és Hara-senseié Ishikawa Hideo (Wild Adapter, Gravitation, Marginal Prince).

Gyönyürűszép, romantikus, megható. Ezek a szavak jutottak eszembe, miközben néztem. Néhol a könnyekig meghatódtam, máshol nevettem. A sensei egy igazán maradandót alkotott, miközben ábrázolta Sajou-kun és Kusakabe törékeny, s mégis csodaszép szerelembe esését. 

 

Írta: Ai 2016.09.10

Már be is tudsz lépni Hibás felhasználónév/jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Legalább 3 karakter Csak az angol abc betűiből, számokból és -_! jelekből állhat Ez a felhasználó már létezik
Legalább 6 karakter
A jelszavak nem egyeznek
El kell fogadni

Tudomásul veszem, hogy a YaoiOrden oldalán elsősorban YAOI mangák, animék, filmek és írások találhatóak, melyek megtekintése azok szexuális tartalma miatt kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott!

El kell fogadni

Megerősítem, hogy elmúltam 18 éves!